sharing my pleco

    dhlee
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    sharing my pleco Empty sharing my pleco

    Post by dhlee on Tue 25 May 2010, 12:24 pm

    [You must be registered and logged in to see this image.]
    [You must be registered and logged in to see this image.]
    [You must be registered and logged in to see this image.]

    Nihhh pleco gue drunken masih kecil 15cm sunny sunny sunny sorry foto pake hp doang :P
    erle
    erle
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 169
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by erle on Tue 25 May 2010, 1:58 pm

    Mantaaaap, bos TW main pleco jg neh.... [You must be registered and logged in to see this image.]
    aro-x
    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by aro-x on Tue 25 May 2010, 3:22 pm

    cakep.. kaya space ship.. [You must be registered and logged in to see this image.]
    dhlee
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Tue 25 May 2010, 11:28 pm

    yah lagi belajar2 aja, lagi nyari induknya mau coba2 breed heheh sharing my pleco 37410
    aropunk
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Tue 25 May 2010, 11:42 pm

    royal pleco nii...pupnya byk..klo makan tp haahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
    dhlee
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Tue 25 May 2010, 11:51 pm

    ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu
    aropunk
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Wed 26 May 2010, 12:16 am

    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...
    dhlee
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Wed 26 May 2010, 12:17 am

    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    Suspect Suspect
    aropunk
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Wed 26 May 2010, 12:59 am

    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]
    dhlee
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Wed 26 May 2010, 1:22 am

    aropunk wrote:
    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]

    eh tapi ada loh yg punya 85cm tuh pleco gede, mukanya serem kalo makin gede kaya alien affraid affraid
    Tjhoea
    Tjhoea
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 297
    Join date : 2010-05-20
    Location : karawang

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by Tjhoea on Wed 26 May 2010, 9:33 am

    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]

    eh tapi ada loh yg punya 85cm tuh pleco gede, mukanya serem kalo makin gede kaya alien affraid affraid

    kalau uda gede kayanya enak nih dibuat baso sharing my pleco 37410
    aro-x
    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by aro-x on Wed 26 May 2010, 5:18 pm

    aropunk wrote:
    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]
    vacuum cleaner... hmm.. sayank ngga bisa dipake buat karpet..
    aropunk
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Thu 27 May 2010, 12:11 am

    dhlee wrote:
    eh tapi ada loh yg punya 85cm tuh pleco gede, mukanya serem kalo makin gede kaya alien [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    itu pleco mars kali mod wkwkwkw [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Tjhoea wrote:
    kalau uda gede kayanya enak nih dibuat baso [You must be registered and logged in to see this image.]
    enak asal jgn pleco dr empang buang hajat xixixiii [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aro-x wrote:vacuum cleaner... hmm.. sayank ngga bisa dipake buat karpet..
    bisa om, karpetnya masukin aquarium aja pasti disedot tuu [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    aro-x
    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by aro-x on Thu 27 May 2010, 6:07 pm

    aro-x wrote:vacuum cleaner... hmm.. sayank ngga bisa dipake buat karpet..
    bisa om, karpetnya masukin aquarium aja pasti disedot tuu [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.][/quote]

    isss.... kalo saya om-nya, ketuaan opa... ogah ah... biar sampeyan aja yg megang record mahkluk paling renta di forum.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    sharing my pleco Empty Re: sharing my pleco

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue 18 Jun 2019, 10:28 pm