numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Kapaktumpul
    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by Kapaktumpul on Tue 05 Oct 2010, 2:13 pm

    [You must be registered and logged in to see this link.]ini aro sr pala ngesot,cacad bahasa kamusnya antik bahasa gaulnya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] punya teman yg bosanan lihat aronya jadi ane adopsi, moga2 yg beli dari tangan ane hoky, kalo ngak laku2 ane yg hoky [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Bonus: penampakan piranhhahaha & U.F.O
    by Fotografer with High Quality Kamera [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]


    Last edited by Kapaktumpul on Wed 06 Oct 2010, 8:21 am; edited 1 time in total
    newb4ev3r
    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by newb4ev3r on Tue 05 Oct 2010, 2:26 pm

    Yang cepet laku aje bro... numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku 427330

    Tapi kok gambarnya burem amat? numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku 673974
    Kapaktumpul
    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by Kapaktumpul on Tue 05 Oct 2010, 2:28 pm

    newb4ev3r wrote:Yang cepet laku aje bro... [You must be registered and logged in to see this image.]

    Tapi kok gambarnya burem amat? [You must be registered and logged in to see this image.]

    maklum Bro...pake Nokia jadul, ditambah lagi aq. 1/2 hancur [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    RB66
    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by RB66 on Tue 05 Oct 2010, 4:32 pm

    Busyeet dah, gak jelas banget foto aro nya.......mata jd kabur liat duit 100rb an jd spt 10rb an [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Sdh waktunya ganti ke camera DSLR nih brur [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Jgn blg gak punya duit ya......bs byr pake credit card kok [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Kapaktumpul
    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by Kapaktumpul on Tue 05 Oct 2010, 8:22 pm

    RB66 wrote:Busyeet dah, gak jelas banget foto aro nya.......mata jd kabur liat duit 100rb an jd spt 10rb an [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Sdh waktunya ganti ke camera DSLR nih brur [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Jgn blg gak punya duit ya......bs byr pake credit card kok [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    ikan jelek mesti disamar2in biar kaga tau jelek banget gitu lho Kak
    pake kartu kredit??maksudnya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    aropunk
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by aropunk on Wed 06 Oct 2010, 1:44 am

    di pilemin aja..sapa tau lbh bagus hasilnya. om dju, adenya yg tukang poto kliling tumben ga nyamperin... Suspect Question
    dhlee
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by dhlee on Wed 06 Oct 2010, 2:36 am

    panggil erle loh kan lagi banyak waktu dia numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku 37410
    Kapaktumpul
    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by Kapaktumpul on Wed 06 Oct 2010, 8:19 am

    aropunk wrote:di pilemin aja..sapa tau lbh bagus hasilnya. om dju, adenya yg tukang poto kliling tumben ga nyamperin... Suspect Question

    nih Bos masuk U tube [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku Empty Re: numpang mejeng dulu, biasa habis mejeng disini hoky jadi laku

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed 17 Jul 2019, 11:59 pm